Kundcase – LFT

Ny webbutik för företag verksamt inom lager & förvaringsteknik.

LFT valde Core Digital för att skapa en ny webbutik i WordPress som kan möta deras kunders specifika behov. En WooCommerce webbutik med specialfunktioner samt med en tilltalande, modern design.

Webbutik med WooCommerce

Webbutiken byggdes i WordPress med hjälp av WooCommerce, den främsta e-handelslösningen för WordPress.

Med WooCommerce kan de enkelt hantera inkommande ordrar, ta emot betalningar, skicka fakturor och mycket mer.

Användarupplevelse

Att webbutiken skulle vara responsiv var en självklarhet. Detta för att säkerställa att användarupplevelsen är bra oavsett skärmstorlek. Väldigt viktigt var det att webbutiken var enkel att använda och att köpupplevelsen skulle vara bra för deras kunder.

Design

Ett av de stora önskemålen var att webbutiken skulle ha ett mörkt tema, med en del detaljer i guld. Självklart kan vi ordna det, sade vi – och så blev det också!

Typsnittet vi valde att använda heter Saira, som vi tycker passar varumärket och den bransch LFT är verksamma inom väldigt bra. Den nya designen krävde även att vi ändrade i färgerna på deras logotyp som från början var blå och vit.

Saira

Saira Semibold 35px

Saira Regular 14px

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

#FFD700
#141618
#FFFFFF
#303133

Bli vårt nästa kundcase!

Behöver du också hjälp med hemsida i WordPress eller digital marknadsföring?