SEO - Sökmotoroptimering

Vi hjälper er att ranka.

Vi hjälper företag att ranka.

Att ranka högt på Google är inte helt enkelt. Det finns många saker att tänka på. Man behöver vara relevant och påläst inom ämnet och inte minst ha en välbyggd webbplats. Vi har bred kompetens inom området och hjälper er gärna med både On-Page och Off-Page SEO.
Sökordsanalys

Vi hjälper er att analysera vilka sökord ni bör satsa på att använda på er hemsida för att börja ranka högre i sökresultaten. Det finns flera faktorer som man måste känna till i jakten på bra sökord, däribland sökvolym och konkurrens.

On-page analys
Vi hjälper er att undersöka om er hemsida är optimerad och laddar snabbt, är enkel att navigera, att ni använder unika texter och unika rubriker på samtliga sidor, använder bra, relevant och tillräckligt mycket text på sidorna, att ni använder rätt formatering och mycket mer.
Off-page analys

Vi kan hjälpa er med att ta fram en bra och långsiktig länkstrategi – utan att gå emot Googles riktlinjer, vilket många tyvärr gör idag.

Sociala medier

Vad som också anses vara Off-page SEO är era kanaler på Sociala Medier. Core Digital kan hjälpa er med uppbyggnad av företagssidor på etablerade sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter, YouTube & LinkedIn. Vi hjälper er sedan med att ta fram en bra, hållbar strategi för hur ni ska sköta dessa sidor och hur ni ska kommunicera med era följare.

SEO-anpassa text

För att ni ska lyckas med er sökmotoroptimering krävs det att texter och rubriker på er hemsida är SEO-anpassade. Kontakta oss så hjälper vi er att SEO-anpassa önskade texter.

Låt oss prata SEO!

Vill ni ha mer information kring hur vi arbetar med SEO och hur vi kan hjälpa er att nå era mål?