WordPress

Vi utvecklar hemsidor till allt ifrån småföretag till stora, ledande bolag.

Specialist på WordPress

Core Digital är en specialist på WordPress, världens största webbplattform/cms. Vi arbetar med responsiva (mobilanpassade) mallar som vi sedan skräddarsyr enligt våra kunders önskemål och ändamål.

Tjänster inom WordPress

WordPress / WooCommerce

Vi hjälper mindre & större företag att utveckla hemsidor i WordPress. Kontakta oss och berätta vad för typ av hemsida ni vill ha, så hjälper vi er. Om ni redan har en hemsida byggd i WordPress kan vi vidareutveckla den befintliga. Företag som driver eller vill driva en E-handel kan få hjälp av oss att bygga webbutik i WooCommerce.

Drift & underhåll

Om ni vill ha hjälp med att underhålla er WordPress hemsida kan vi hjälpa er med detta på flera olika sätt. Vi kan underhålla er webbplats löpande med implementering av text och bilder, utseende- & designändringar, skapande av sidor, uppdatering av WordPress plugins och mycket mer.

Installation & konfiguration

Vi kan hjälpa er med installation och konfiguration av WordPress & plugins (tillägg).

Optimering

Core Digital erbjuder flera tjänster inom optimering. Vi kan göra er hemsida snabbare vilket är en typ av optimering, som även kan förbättra era chanser att hamna högre upp i sökresultaten. Sökmotoroptimering (SEO) är en av våra primära tjänster.

WordPress paket

Välj ett hemsidepaket eller skicka en offertförfrågan!

Samtliga priser är exklusive moms. 25% moms tillkommer på fakturabeloppet.

Detta kan vi garantera

Oavsett vilket WordPress paket du väljer, kan vi garantera följande egenskaper för din WordPress hemsida:

Responsiv design

I syfte att skapa en bra användarupplevelse för den som besöker hemsidan, är det viktigt att hemsidan har en responsiv design, dvs är mobilanpassad. Detta innebär att hemsidan anpassas efter olika skärmstorlekar.

Unik layout & design

När du har valt ett paket och berättat för oss vad för typ av hemsida du vill ha, skickar vi dig ett designförslag. När vi sedan börjar utveckla din hemsida skapar vi unika layouts & design.

Sökmotoroptimering

Vi förbereder din hemsida att bli sökmotoroptimerad, även kallat SEO-anpassad, genom att använda rätt formateringar och mycket mer. Läs mer om sökmotoroptimering.

Användarvänlighet

Användarvänlighet innebär, precis som namnet antyder, att upplevelsen för din hemsidas användare/besökare ska vara bra. Det är viktigt att din hemsida är enkel att navigera och använda.

Enkel hantering av hemsida

Alla hemsidor vi utvecklar är enkla att hantera efter leverans för våra kunder. Att skapa hemsidor är inte enkelt, men vi har gjort det enkelt för våra kunder att hantera deras hemsidor efter att vi har utvecklat dem!

Inga dolda avgifter

Givetvis dyker det inte upp några dolda avgifter när du samarbetar med oss på Core Digital. De kostnader vi presenterar, är de som du behöver betala – inget annat.

Hemsida tillägg

Vi erbjuder våra kunder flera tillägg, t ex Webbutik (WooCommerce), avancerade formulär (t ex Offertförfrågan), extra undersidor och mycket mer.

Webbutik WooCommerce

Vill du ha en webbutik? Då hjälper vi dig gärna att bygga en sådan i WooCommerce, WordPress största och främsta e-handelsplattform.

Avancerade formulär

Vill du ha avancerade formulär på din hemsida, t ex offertformulär och liknande? Vi skapar avancerade formulär i WordPress på daglig basis!

Extra undersidor

Många av våra kunder är i behov av ett stort antal sidor på deras hemsidor. Vi bygger extra undersidor till förmånliga priser.

Nyhetsbrev

Ett bra sätt att attrahera kunder är att erbjuda besökarna på din hemsida att anmäla sig till ditt nyhetsbrev. Vill du ha en “Anmäl dig till vårt nyhetsbrev”-funktion på din hemsida kan du vara säker på att vi bygger det åt dig!

Extra språk

Att ha en hemsida där man kan växla mellan olika språk är A och O för företag som är verksamma i fler länder än ett. Vi ser till att flerspråksstöd implementeras på din hemsida om du vill ha det!

Prioriterad support

Vi erbjuder prioriterad support till våra kunder som efterfrågar snabbare support och svar på ärenden.

WordPress Offertförfrågan

Beskriv ditt projekt för oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Vi behöver ditt samtycke.